Política

La UE celebra les mesures “noves i concretes” de Zapatero per recuperar la confiança

La Comissió Europea considera que confirmen la “determinació” d'Espanya “de seguir endavant amb l'agenda de reformes”

El portaveu d'Afers Econòmics europeu, ha dit que “Espanya ha pres mesures polítiques molt importants l'últim any

La Comissió Europea ha celebrat les mesures “noves i concretes” anunciades aquest dimecres pel president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, per recuperar la confiança en l'economia espanyola per considerar que confirmen la seva “determinació de seguir endavant amb l'agenda de reformes”.

“Donem la benvinguda a les mesures noves i concretes, i subratllo que són noves i concretes, que han estat anunciades avui pel govern espanyol perquè confirmen la seva determinació de seguir endavant amb l'agenda de reformes”, ha dit el portaveu d'Afers Econòmics, Amadeu Altafaj.

“Espanya ha pres mesures polítiques molt importants l'últim any i el govern s'ha compromès a més reformes significatives a curt termini, incloent àrees que són difícils, com les pensions i la negociació col.lectiva”, ha ressaltat el portaveu.

El president del govern ha anunciat que el proper divendres el Consell de Ministres aprovarà un nou paquet de mesures que inclourà noves rebaixes fiscals per a les petites i mitjanes empreses, alhora que eliminarà l'ajuda de 426 euros als aturats que hagin esgotat la seva prestació quan expiri l'últim termini marcat.

L'executiu comunitari examinarà ara més en detall les mesures anunciades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.