Política

Luna (PSPV-PSOE): “Camps tracta d'evitar que es conega com ha utilitzat els diners de la visita del papa”

Assegura que l'informe policial mostra com els membres de la trama Gürtel es van repartir tres milions d'euros dels 14 que es van gastar en la trobada

El síndic socialista, Ángel Luna, ha considerat que la seua citació pel TSJ valencià per declarar com a imputat per haver exhibit públicament un informe policial secret sobre el cas Gürtel és “una ordre” del president de la Generalitat “per a evitar per tots els mitjans que es conega com ha utilitzat els 14 milions d'euros que va costar la visita del papa”.

Luna considera que l'exhibició del document oficial forma part de la seua “obligació” com a síndic de l'oposició de donar a conéixer totes les dades que fan referència als diners dels valencians. “Uns diners que han anat a parar a les butxaques dels integrants de la trama, i que segurament ara estan en algun paradís fiscal. Això és el que prova l'informe, el repartiment de tres milions d'euros de diners públics dels valencians”, ha emfatitzat Luna.

El síndic socialista ha negat que tinga intenció de judicialitzar la vida política, tal com ha declarat el seu homòleg popular, Rafael Blasco. “L'única intenció del PP és fer callar el síndic socialista que pregunta pel destí final dels diners dels valencians. El seu únic interés és el privat i obscur del president Camps, que coincideix, casualment, amb el dels seus amiguets de l'ànima”, ha criticat Luna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.