Política

‘Alberto Jones' repara els desperfectes d'Hereu en un videojoc de campanya

Fernández Díaz assegura que no té “res a veure” amb el polèmic joc d'‘Alicia Croft' que va ser retirat

Segons el candidat popular el joc tracta sobre “la conducció amb civisme, enfortir la motocicleta, el respecte a les normes i la reivindicació del carril moto”

Si a les eleccions al Parlament, la candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va ser Lara Croft en el videojoc ‘Alicia Croft'; a les municipals, el candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, es disfressa d'Indiana Jones en el videojoc ‘Alberto Jones en Bachelona'.

L'objectiu: recórrer la ciutat amb moto reparant els desperfectes que ha deixat el govern de Jordi Hereu, complir les normes de circulació i seguretat vial, incorporar el carril-bus-moto per millorar la seguretat i la mobilitat.

En el joc suma punts si tornes la lloba al zoo agafant-la amb la mà dreta.

Fernández Díaz ha destacat que el videojoc tracta sobre “la conducció amb civisme, i sobre enfortir la motocicleta i reconèixer el seu protagonisme a la ciutat, el respecte a les normes i la reivindicació del carril moto”.

Ha destacat també que “hi ha petites ironies ja que el llop que apareix al joc és el que es va escapar del zoològic”.

“És un joc simpàtic, positiu i constructiu i que intenta transmetre uns valors i una realitat de la ciutat”, ha dit, al temps que ha recalcat que s'hi sent identificat perquè li agrada molt la moto.

Així mateix, el candidat del PP per Barcelona ha deixat clar que no té res a veure amb el polèmica joc d'‘Alicia Croft' que va ser retirat en la campanya de les últimes eleccions al Parlament.

De fet, el Partit Popular de Catalunya va haver de fer marxa enrere i rectificar el videojoc en què Sánchez-Camacho es convertia en Alícia Croft per combatre la immigració il·legal, l'independentisme o l'atur.

La formació va admetre un ‘error' de l'empresa que havia desenvolupat el joc i va demanar que es modifiquin les icones que representaven immigrants irregulars per ‘avions amb la llegenda ‘màfies il·legals''. Finalment, el joc no es va tornar a posar en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.