Política

Duran diu que el PP fa “el mateix discurs” que PxC

El secretari general de CiU acusa els populars de fer “demagògia” sobre la immigració i crear “animadversió” entre uns i altres

El PP de Rubí utilitza el lema ‘Primer els de casa' en la seva campanya electoral

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, creu que el PP està fent “exactament el mateix discurs” que Plataforma per Catalunya (PxC) pel que fa a la immigració.

El líder d'Unió ha respost així a les afirmacions del candidat popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, que ha relacionat el retorn de malalties eradicades amb l'arribada de nouvinguts i ha assegurat que aquest argument és “científicament fals”. A la vegada, el dirigent democratacristià ha acusat el candidat popular de fer “demagògia” i de mantenir un discurs que “només crea animadversió entre uns i altres”.

Duran i Lleida ha fet també una crida a l'electorat de la federació nacionalista a mobilitzar-se a les eleccions municipals del 22 de maig per evitar que es reeditin els tripartits als ajuntaments.

De fet, el PP ha utilitzat el principal eslògan del partit de Josep Anglada en la seva campanya a les municipals de Rubí: Primers els de casa.

Els populars d'aquesta població vallesana han penjat una sèrie de banderoles en les quals, sota el lema central Reacciona, utilitzen quatre idees força per reclamar el vot per a la seva candidata, Monica Querol: El meu objectiu, plena ocupació; Una ciutat, dues llengües en llibertat; No més enganys. Sí a l'hospital. Sí a l'oci; i Primer els de casa.

Fonts del PPC han explicat a l'agència Europa Press que només utilitzen aquest lema a Rubí, on ja ho el fan servir des de fa dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.