Política

Milers de palestins es concentren a la plaça Arafat per veure el discurs del seu president a l'ONU

L'emoció per ser el centre d'atenció mundial es barreja amb la decepció pel bloqueig d'Estats Units

El tancament de la majoria de comerços ha revestit la jornada amb un ambient festiu

Milers de palestins emocionats s'han concentrat a la plaça Iàsser Arafat, a Ramal·la, per veure en directe i en pantalla gegant el discurs del seu president, Mahmud Abbas, a l'Assemblea General de l'ONU.

A Ramal·la, onegen avui milers de banderes palestines i de la campanya de suport a Abbas amb els números 194. El tancament dels comerços -només han obert les perruqueries i les botigues de records, que fan l'agost amb la venda de banderes i el mocador palestí- ha revestit la jornada amb un ambient de festa nacional. “Tothom parla avui de Palestina”, resumia Yihad Fayad, de 31 anys, resident a Ramal·la. Tot i així, la sensació de decepció per la posició de rebuig dels Estats Units a la proposta del líder palestí és també notòria

Entre les banderes, es poden llegir també pancartes amb eslògans com “Ha arribat el moment d'una Palestina lliure”, “L'ocupació és un crim”, “El dret a una llar és un dels drets humans” i “L'autodeterminació és un dret nacional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.