Política

Demanen al president que cesse Carlos Fabra de l'empresa Aerocas

La sol·licitud l'ha feta el diputat econacionalista Josep Maria Pañella qui afig que el president tem el Fabra de Castelló pel poder que encara conserva

El diputat de Compromís ha lamentat la doble vara de mesurar que utilitza Alberto Fabra i ha comentat públicament que no ha dubtat en cessar aquestes dues persones només han estat implicades en relació al cas Noos o cas Urdangarín; però calla i mira cap a una altra banda quan l'imputat és Carlos Fabra, “segurament temerós del gran poder que aquest conserva encara dins del PP castellonenc, i dels vots que puga controlar de cara al seu congrés”.

Des de Compromís li reiteren novament l'exigència que Carlos Fabra, que està igualment imputat i no ocupa ja, a hores d'ara, cap càrrec públic per elecció directa o indirecta dels ciutadans, siga cessat de manera immediata de la presidència d'Aerocas, un lloc on, a més, “s'ha cobert de glòria amb les seues actuacions”.

Finalment, el diputat de Compromís ha destacat que “el cas de Carlos Fabra no és únic, sembla ser que el primer esglaó, el dels consellers, i el segon, el dels diputats, són intocables, i aquesta doctrina d'Alberto Fabra només tindria validesa a partir del tercer nivell”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.