Política

El president manté Carlos Fabra al capdavant de l'aeroport de Castelló

Contesta de manera tallant a preguntes dels periodistes i justifica la seua continuïtat a Aerocas

El president de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra, que es va comprometre ahir a destituir els imputats en casos judicials, ha declarat també hui que a l'administració que ell gestiona “no caben imputats perquè els ciutadans demanen exemplaritat als polítics”.

Tot i això, 24 hores després es desdiu i assegura que mantindrà l'expresident de la Diputació Carlos Fabra com a president d'Aerocas, la societat pública promotora de l' aeroport de Castelló.

Fabra està acusat de presumptes delictes de suborn, tràfic d'influències i quatre delictes fiscals. No obstant això, el president d ela Generalitat Valenciana assegura que Carlos Fabra té el compromís de fer que aquest aeroport siga útil per a la societat castellonenca i “pense que la persona que més ha fet per aquest aeroport i que més ha treballat perquè siga una realitat, no pot deixar de continuar fent el que s'ha proposat" ha afegit Alberto Fabra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.