Política

Génova envia González Pons, Bauzá i Feijóo a donar suport a Fabra

Bauzá advoca per no tenir privilegis i per no fer cas al soroll del carrer

Núñez Feijóo carrega contra la política del PSOE

González Pons ha demanat un pacte perquè es parle bé de València

  • Alberto Fabra s'adreça al plenari del XIII Congrés del PP. EFE/ MORELL.
  • VÍDEO: Reportatge gràfic de l'acte de cloenda

L'acte de cloenda del XIII Congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana s'ha caracteritzat per l'absència de representants orgànics de caràcter nacional a excepció feta del Vicesecretari Nacional d'estudis i Programes, el valencià Esteban González Pons i dels presidents de Balears i Galícia respectivament, José Ramón Bauzá i Alberto Núñez Feijóo.

El president Bauzá ha manifestat mostrar-se identificat amb el projecte de renovació d'Alberto Fabra i s'ha mostrat comprensiu amb el treball que suposa fer una renovació al sí d'aquesta organització "que suporta les esperances del ciutadans per poder sortir de la crisi".

Per la seua banda, Núñez Feijóo ha carregat les tintes sobre l'acció política dels socialistes i ha denunciat que de no haver-se invertit en la devolució de la renda, el xec bebè i els quilòmetres de voreres i de jardins, ara es trobaria blindada la sanitat i altres moltes coses.

González Pons ha demanat un pacte polític de totes les forces valencianes per deixar de parlar mal d'aquest país perquè de fer-ho així "els valencians ens ho agrairan". També ha destacat que aquest congrés que ara es clou, és el conclave de l'autocrítica i el moment per poder assegurar que els valencians "no som el poble del malbaratament i de la vida fàcil. El PP valencià és el partit del compromís i d'un major grau de Comunitat Valenciana".

Finalment, el recentment elegit president dels populars valencians, Alberto Fabra, ha utilitzat el discurs de cloenda del congrés d'Alacant per a demanar unitat i esforç comú en favor del partit, però també de les institucions valencianes, sense fer esment al temps que això supose "la gent ha confiat amb nosaltres i continua confiant amb aquest partit fort, transparent i sense plecs".

Als militants populars, el president Fabra els ha demanat esforç i exigència per continuar liderant aquest territori més enllà dels 17 anys que ja ho venen fent, perquè “els valencians es mereixen un partit que siga capaç de defensar els interessos de tothom”.

El congrés també ha atès un missatge que el president Mariano Rajoy ha fet arribar en format de vídeo, on els encoratjat a seguir treballant per la Comunitat Valenciana i per la resta dels espanyols i ha anunciat que es trobarà aviat a València. Fabra ha demanat al president nacional del seu partit i president del govern estatal, que ajude els valencians a eixir de la crisi actual, no amb ajudes i subvencions sinó “amb allò que ens correspon per dret i que els socialistes ens negaren”.

Les frases de la cloenda

Redacció

José Ramón Bauzá

“Calen líders que assumisquen el que s'ha de fer"

“Treballem per a un futur millor, per a tots i no per a uns pocs"

“La gent del PP no pensem amb les pròximes eleccions, pensem amb les pròximes generacions”

Alberto Núñez Feijóo

“Tenir a Rita és un honor per al conjunt del PP. Quan ella començà n'érem pocs i ara en som tots”

“La fortalesa del PP és l'única cosa que té Espanya per sortir de la crisi”

“No s'ha de fer cas al soroll que els altres armen al carrer perquè nosaltres sabem que ells són els responsables dels més de 5 milions d'aturats”

Esteban González Pons

”Responsables i units tots els del PP guanyarem a aquesta crisi econòmica"

“Ara sembla molt lluny aquella frase que es deia quan vam arribar al govern valencià: Barcelona i Sevilla 92, València 0. Hem fet molt per aquesta terra i ho continuarem fent”

“La gent ens vota no pel que som, sinó epl que farem i perquè li hem promès que eixirem d'aquest pou. Els ho devem”

”Cal reaccionar davant la crisi. Si tots ens esforcem, tots ens salvarem; però si no parem de pegar destralades, al remat l'arbre ens caurà al damunt"

“Els socialistes no poden desentendre's de la crisi que ells van crear”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.