Política

El jutge Castro suspèn, de moment, la declaració de la infanta

El magistrat ajorna la diligència fins que l'Audiència de Palma resolgui el recurs de la Fiscalia contra la imputació de Cristina de Borbó en el cas Nóos

Les parts tenen cinc dies per presentar al·legacions

El jutge instructor del cas Nóos, José Castro, ha decidit suspendre de moment la declaració com a imputada de la infanta Cristina de Borbó, prevista per al proper 27 d'abril, als jutjats de Palma. La decisió arriba poc després que la Fiscalia Anticorrupció hagi recorregut aquest matí la imputació de la filla del rei, han informat fonts judicials.

El jutge ha ajornat la citació de la infanta fins que l'Audiència Provincial de Palma resolgui el recurs del fiscal, el qual entén que no hi ha motius per imputar la infanta.

Castro ha dictat aquest migdia una providència en la que admet a tràmit el recurs de la Fiscalia contra la interlocutòria de citació i dóna cinc dies a les parts per presentar al·legacions. El jutge assenyala en el seu escrit que “no procedeix mantenir” la data del dissabte 27 d'abril per a la compareixença de Cristina de Borbó, ja que “el seu manteniment faria ineficaç i buidaria de contingut el recurs” de la Fiscalia, ja que la resolució d'aquest arribaria més tard d'aquesta data.

Un cop l'Audiència hagi decidit sobre les al·legacions de la Fiscalia i s'hi mostra a favor, el magistrat establirà una nova data per a la declaració de la filla del rei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.