Política

Brauli Duart, dotze hores tancat al despatx de direcció de TV3 per la protesta de treballadors

El president de la CCMA abandona les instal·lacions de la televisió pública catalana a mitjanit entremig dels crits de “Volem conveni”

Desenes d'empleats s'han concentrat durant hores per reclamar diàleg i reprendre les negociacions sobre el conveni

  • Treballadors concentrats ahir a TV3.

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha sortit finalment aquesta mitjanit de dimecres després d'estar dotze hores tancat al despatx de la direcció de Televisió de Catalunya, a les instal·lacions de Sant Joan Despí. I ho fa fet entremig de la cridòria de desenes de treballadors que, des de les 12h del migdia d'aquest dimarts, s'han concentrat dins de les instal·lacions, fora del despatx de direcció, per pressionar Duart i reclamar-li diàleg per reprendre les negociacions sobre el conveni, que va caducar divendres passat. “Volem conveni!”, va ser el crit repetit des que Duart, acompanyat també pel director de TV3, Eugeni Sallent, va sortir del despatx fins que va pujar al cotxe que l'esperava fora de l'edifici. Els treballadors el van seguir per l'escala fins a l'exterior i fins que va abandonar les instal·lacions.

Els treballadors van remarcar aquest dimarts que no “retenien” els directius, sinó que es limitaven a demanar la represa de les negociacions, en una concentració a la planta de direcció.

Els treballadors han explicar la seva versió dels fets en un post Una llarga jornada de protesta , que es pot llegir al bloc Jo Estimo TV3 , elaborat per, tal com es defineixen, la “Plataforma dels treballadors de TV3 en defensa de la Televisió Pública de Catalunya‘.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia