Política

Rull: “Si els partits catalans anem units som invencibles”

El coordinador general de CDC aposta per omplir els carrers per la Diada per poder votar el 9-N

Creu que aquest Onze de Setembre és l'expressió de la “victòria” de Catalunya com a nació

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha constatat la importància de mantenir la unitat política per poder votar el 9-N. “Si nosaltres anem units, som invencibles. Quan les forces que estem per la democràcia, per la llibertat tanquem files, fem bé les coses, és un procés abocat a l'èxit”, ha assegurat en declaracions després de realitzar l'ofrena floral de CDC davant del monument de Rafael Casanova. Ha posat d'exemple la petició de CiU, ERC, ICV-EUiA i PSC per celebrar un ple extraordinari la setmana vinent per aprovar la llei de consultes. Rull ha apostat per omplir els carrers aquesta tarda per poder votar el 9-N. “L'èxit del 9-N depèn en molt bona mesura de la mobilització d'avui”, ha avisat.

“La unitat és la clau de l'èxit, la unitat és la porta d'entrada al món”, ha assegurat Rull, que ha constatat que aquest Onze de Setembre és l'expressió de la “victòria” de Catalunya com a nació, perquè 300 anys després encara sobreviu i perquè de cara al futur està “en condicions de recuperar la llibertat i fer-ho democràticament i pacíficament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia