Política

Muriel Casals: “La ‘V' dirà al Govern que som molts els que volem que s'obeeixin les nostres lleis”

La presidenta d'Òmnium es mostra segura que els redactors de la llei de consultes “han tingut prou cura perquè càpiga en la legalitat espanyola”

Fa una última crida per “omplir avui els carrers per a omplir el 9 de novembre les urnes”

La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, ha assegurat després de l'ofrena al monument a Rafael Casanova, que la ‘V' prevista per a la tarda serà “massiva” i enviarà al Govern un missatge perquè no abandoni la voluntat de celebrar la consulta el 9 de novembre. Segons Casals, la presència de tanta gent “omplint els carrers per a omplir les urnes el 9-N” serà la manera en que els catalans diran a l'executiu d'Artur Mas “que som molts els que volem que s'obeeixin les nostres lleis, la legalitat catalana, la llei que aprovarà el Parlament”, referint-se així a la Llei de consultes que hauria de permetre el 9-N. “Hi ha una declaració de sobirania aprovada al Parlament, i es tracta d'exercir-la”, ha sentenciat.

Muriel Casals ha defensat la convocatòria del 9-N en base a la llei de consultes, i s'ha mostrat segura que “els redactors de la llei han tingut prou cura perquè càpiga en la legalitat espanyola”. “No fem cap il·legalitat. El que fa el Govern és assumir la voluntat del seu poble”, ha afegit la presidenta d'Òmnium.

Per acabar, Casals ha fet una darrera crida a omplir la Gran Via i la Diagonal de Barcelona i ha assegurat que aquesta és “l'última Diada d'una llarga etapa de reivindicació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia