Política

Sánchez-Llibre demana a Rajoy que “reflexioni” i permeti la consulta

Insta el govern espanyol a “seguir atentament” la mobilització de Barcelona

El portaveu adjunt de CiU i diputat d'UDC al Congrés dels Diputats Josep Sánchez-Llibre ha reivindicat aquest dijous des dels passadissos de la cambra el dret dels catalans a votar sobre el seu futur. “Entenem que el govern central encara està a temps de reflexionar i quan s'aprovi la Llei de consultes al Parlament tingui la flexibilitat d'exercir la política en majúscules i que els ciutadans puguin exercir aquest dret”, ha dit. Per aquest motiu ha instat el govern espanyol a “seguir atentament” la mobilització de Barcelona.

El diputat de CiU ha recordat que els representants dels partits catalans a Madrid estan convocats aquesta tarda al Centre Cultural Blanquerna per celebrar la Diada. L'extrema dreta, que ja va protagonitzar incidents importants l'any passat aquesta mateixa data –quan un grup d'ultres va irrompre mentre es feia l'acte oficial–, ha convocat una concentració també aquesta tarda a les portes de la llibreria.

Segons Sánchez-Llibre, malgrat la coincidència “no passarà absolutament res” i tan el ministre de l'Interior com la delegada del govern espanyol a Madrid li han comunicat directament que les mesures de seguretat seran eficients i que hi haurà una dotació policial per impedir qualsevol tipus d'incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.