Política

Mas sobre la petició de l'Estat: “No cessaré Pi-Sunyer, és un merma democràtica tremenda”

El president de la Generalitat ho explica en una entrevista que emet aquesta nit El Punt Avui TV (20.45h)

El president de la Generalitat, Artur Mas, troba “una vergonya democràtica” la petició del darrer Consell de Ministres demanant-li que cessi Carles Viver Pi-Sunyer com a Comissionat per a la Transició Nacional amenaçant sinó amb dur el cas al Tribunal Constitucional. En una entrevista que s'emetrà aquest vespre (20.45h) a El Punt Avui TV, “Estic literalment escandalitzat davant d'aquesta merma democràtica que hi ha en aquests moments a l'Estat espanyol”, sosté el president, que avança que no té cap intenció de cessar Viver Pi-Sunyer.

“Però, que és això? Això és una vergonya democràtica tremenda. Estic literalment escandalitzat davant d'aquesta merma democràtica que hi ha en aquest moment a l'Estat espanyol. Que vol dir? Que no hi pot haver una persona en un govern per defensar determinades idees que després es sotmetran al veredicte de la gent, que és on en una democràcia es conformen les decisions”, assegura Mas.

Preguntat, doncs, per si cessarà Pi-Sunyer, el president de la Generalitat respon amb un rotund “no”. “No. Però no és un problema de voluntat, sinó també del fals marge que ens donen les lleis, les decisions judicials, els Tribunals Constitucionals... El que li puc assegurar és que la funció que s'ha encomanat a Viver Pi-Sunyer es farà”.

L'entrevista s'emet a les 20.45h dins el programa L'Illa de Robinson a El Punt Avui TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia