Política

El president del govern veu “desproporcionades” les penes de presó de la Fiscalia per Bartomeu i Rosell

El president de la Generalitat respon en una entrevista a El Punt Avui TV que s'emet aquest vespre (20.45h) sobre la possible connexió entre el procés català i les mesures contra el Barça pel cas Neymar

El president de la Generalitat, Artur Mas, considera que “absolutament desproporcionades” la petició de penes de la Fiscalia per al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i l'expresident del club, Sandro Rosell.

Durant l'entrevista a El Punt Avui TV, que s'emet aquest vespre (20.45h), el director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, pregunta al president si hi veu alguna reacció, entre el procés que es viu a Catalunya i la petició de presó de la Fiscalia. Mas respon que “no sé quina connexió hi ha” però remarca que no ho considera “normal”.

“Jo no sé si s'ha comès algun error o no, sincerament; no sé quin error, si és que l'han comès. Han pagat el que han pagat, que no sé si és el que devien o molt més del que devien, i encara no hi ha hagut judici... Més de set anys per l'expresident i més de dos pel president, que llavors no era ni president... A mi, vist com a observador extern i sense entendre molt i sense conèixer molt el cas, la desproporció em sembla enorme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.