Política

El nou partit de l'alcalde de Santa Susanna, denunciat per irregularitats

Tots els partits, excepte el PP, porten a la Junta Electoral la penjada massiva i unilateral de cartells electorals

Desenes de cartells electorals de la nova formació de l'alcalde de Santa Susanna Joan Campolier, AiS Santa Susanna, van aparèixer aquest cap de setmana penjats dels fanals de la carretera N-II malgrat que no hi havia permís per ocupar aquests elements públics. Davant d'aquesta flagrant irregularitat de les directrius donades des de la Junta Electoral d'Arenys de Mar, tots els partits que es presenten a les properes eleccions –PSC, Junts Fem Santa Susanna, ERC i Ciutadans– a excepció del PP, van denunciar públicament la situació i van portar el cas a la Junta que va determinar que els cartells s'havien de treure perquè vulneraven la normativa. Ahir la formació va informar que havia començat a despenjar-los. Segons explica el candidat socialista, Josep Sola, en una reunió prèvia amb totes les formacions es va debatre com es repartirien els espais on penjar la propaganda electoral. “Malgrat els esforços no es va poder tancar un acord unànime perquè Joan Campolier es va mostrar en desacord que CiU, el seu antic partit, es quedés amb la major part de l'espai perquè havia estat el partit més votat a les últimes eleccions municipals”, recorda i afegeix que “sembla que va decidir actuar per lliure”.

El cap de llista de Junts Fem Santa Susanna-Entesa, Carles Caño, coincideix a destacar la unió de la majoria de forces del municipi a l'hora “d'acabar amb determinades maneres de fer política que fa massa anys que duren”. Els candidats de les diferents formacions denunciants van fer un acte conjunt dissabte passat per denunciar l'actitud de l'alcalde davant dels veïns a la plaça davant de l'Ajuntament.

Error de l'empresa

De la seva banda, Joan Campolier va assegurar ahir que els cartells “que no s'havien instal·lat correctament” es retirarien i va justificar que es tractava “d'un error de l'empresa encarregada de penjar-los”. Campolier va voler treure ferro a la polèmica i va recordar que en totes les eleccions anteriors “s'havia arribat a una entesa cordial amb la resta de forces perquè tothom pogués expressar les seves idees sense problemes”. L'ara alcalde va lamentar el que considera una actitud “molt bel·ligerant” de la resta de candidatures cap a la que ell encapçala. “Els resultats es veuran a les urnes”, va comentar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Òmnium lamenta la investidura d’Illa però reclama fugir de “retrets estèrils”

barcelona
GUERRA A EUROPA

Ucraïna afirma haver enfonsat un submarí rus a Crimea

BARCELONA
VENEÇUELA

Segona gran mobilització opositora contra la reelecció de Maduro

BARCELONA
REGNE UNIT

Creixen les protestes racistes a Anglaterra pels apunyalaments de Southport

BARCELONA
SOMÀLIA

Al Shabab reapareix a Mogadiscio amb un atemptat suïcida

BARCELONA
política

El PP insta els barons socialistes a “passar a l’acció” contra l’acord amb ERC

barcelona
política

Vilalta nega que ERC surti dividida de la consulta a les bases

barcelona
política

La CUP critica el pacte d’ERC i dubta que s’apliqui el canvi de model fiscal

barcelona
PRÒXIM ORIENT

Detencions a l’Iran per l'error que va permetre l’assassinat de Haniyeh

BARCELONA