Política

Detinguts el primer tinent d'alcalde de Viladecans i l'excap de gabinet de Ballesteros pel 'cas Inipro'

La Guàrdia Civil fa onze escorcolls en el marc de l'operació Amfiteatre, entre els quals ajuntaments de Tarragona, Viladecans i Palau-Solità i Plegamans

La Guàrdia Civil de Tarragona duu a terme aquest dimecres registres a onze entitats publiques, mercantils, despatxos professionals i domicilis de les demarcacions de Barcelona i Tarragona, en el marc de l'operació Amfiteatre, relacionada amb el cas Inipro, que afecta l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona.

De moment, hi ha quatre persones detingudes: el primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero; l'excap de gabinet de l'alcalde de Tarragona, Gustavo Cuadrado; i dos empresaris: Ricard Campàs, un dels administradors d'Inipro, i Enrique Miró, en el marc de la investigació per suposats delictes contra l'Administració Pública. Els registres s'estan fent als ajuntaments de Tarragona, Viladecans, Palau-Solità i Plegamans; dos mercantils de Barcelona i Viladecans, un despatx professional a Viladecans i un altre a Reus, i els domicilis dels quatre detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.