Política

Al-Qaida amenaça França

El grup Abu Hafs al-Masri es va atribuir els atemptats de Londres i de Madrid

Les Brigades Abu Hafs al-Masri, un grup que es declara vinculat a Al-Qaida, amenaça amb dur a terme "una campanya jihadista sagnant" a França abans de la presa de possessió del "sionista" Nicolas Sarkozy, segons un comunicat difós per Internet. Sarkozy ha de prendre possessió del seu càrrec dimecres, 16 de maig.

"Ja que vosaltres heu triat Sarkozy, el croat i el sionista assedegat de la sang dels nens, les dones i els ancians musulmans (...) us avisem que els pròxims dies hi haurà una campanya jihadista sagnant en el capital de Sarkozy [París]", escriu el grup en un comunicat signat com a Brigades Abu Hafs al-Masri, brigada Europa.

L'autenticitat del comunicat no s'ha pogut establir amb certesa.

Aquest grup es va atribuir els atemptats de Londres (7 de juliol del 2005) i de Madrid (11 de març del 2004), així com un doble atemptat a Istambul (novembre del 2003). El grup també va dir que era al darrere de grans interrupcions elèctriques als Estats Units que oficialment es van atribuir a incidents tècnics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.