Política

Òmnium convoca un acte en favor de la dignitat nacional

Òmnium cultural convoca, aquest dimarts 8 de maig, l'acte Nosaltres decidim: Dignitat nacional amb la intenció de fer una crida als ciutadans de Catalunya en general i als socis de l'entitat en particular en defensa d'una nació forta amb dret a fer-se escoltar.

En un comunicat publicat a la web d'Òmnium s'explicita que la convocatòria sorgeix “davant de fets com l’incompliment de l’Estatut de Catalunya en matèria de finançament, la invasió de competències per part del Govern espanyol i l’amenaça del Tribunal Constitucional de retallar encara més l’Estatut”, un seguit de fets davant els quals la societat catalana no es pot quedar “de braços plegats”.

A l'acte hi intervindran Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural, i Isidor Marí, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural. L'acte tindrà lloc aquest dimarts, 8 de maig, a l'Auditori Winterthur (Diagonal, 547, Barcelona) a les 19.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.