Política

Un atemptat contra un vehicle policial provoca almenys 12 morts a l'Afganistan

L'atemptat ha tingut lloc a les 06:30 h quan el terrorista, que viatjava en un cotxe, ha fet esclatar una bomba

A primera hora del matí, un home ha fet explotar el cotxe en què viatjava contra un vehicle policial on hi havia policies que anaven a la feina a Kabul. Es tracta del segon atemptat d'aquestes característiques a la capital afganesa en quatre dies.
El portaveu del ministeri de l'Interior, Zemarai Bashari, ha confirmat que l'explosió ha causat la mort a sis agents que viatjaven en el vehicle i a sis civils, entre ells dos nens, que es trobaven en el lloc de l'atemptat. A més, ha provocat ferides a quatre policies i tres civils més.

L'atemptat ha tingut lloc cap a dos quarts de set del matí quan el terrorista, que viatjava en un cotxe, ha fet esclatar una bomba dirigida contra un vehicle policial. Pel que sembla, el suïcida havia estat detectat per les autoritats, però abans que poguessin detenir-lo s'ha acostat a l'autobús de la Policia i ha fet esclatar la seva càrrega.

Aquest atemptat es produeix només quatre dies després que 30 persones morissin a Kabul en un atac suïcida contra un autobús de l'exèrcit. El terrorista va pujar al vehicle enfundat en un uniforme militar i va fer esclatar la càrrega explosiva que portava a sobre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.