Política

Ibarretxe respondrà els dubtes dels ciutadans sobre la consulta en un acte a Sant Sebastià el 23 de juny

País Basc

El lehendakari, Juan José Ibarretxe, ha habilitat un espai en la pàgina web Konpondu.net perquè els ciutadans formulin, a partir d'aquest diumenge, preguntes sobre la consulta popular del 25 d'octubre, que assegura que respondrà personalment.
La web és un lloc de participació que Ibarretxe va posar en marxa el gener del 2007 amb l'objectiu que els ciutadans poguessin fer les seves aportacions per aconseguir la pau.

Aquest diumenge, el lehendakari, en un article titulat Accepto el repte, assenyala que algunes de les persones que "han dedicat els 45 segons que havia demanat per llegir les preguntes de la consulta m'han demanat un nou espai de diàleg perquè tothom em pugui expressar directament la seva opinió".

"Accepto el repte i us proposo que obrim un període de 15 dies per rebre totes les preguntes que em vulgueu plantejar", afirma el president basc.

Les preguntes es poden formular per escrit i per vídeo a través de Konpondu.net. Ibarretxe assegura que es compromet a "llegir atentament" les opinions i a respondre-les "totes".

A més, anuncia que el 23 de juny respondrà públicament les preguntes més significatives en un acte que celebrarà al Palau Kursaal de Sant Sebastià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.