Política

El govern també anul·la la reunió bilateral de dilluns

Política

El govern ha anul·lat també la reunió de la comissió bilateral, prevista per dilluns que ve, per la lentitud del govern espanyol per tancar els temes decidits en la reunió celebrada el mes de gener. Així ho ha assegurat aquest dimarts el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que ha remarcat, però, que aquest mes "hi haurà comissió bilateral Estat-Generalitat i hi haurà traspassos".

Aquest anunci arriba després que aquest dilluns la Generalitat anunciés l' anul·lació de la reunió de la Comissió Mixta de Transferències que s'havia de celebrar aquest dijous a Madrid per falta d'acord en la major part de temes que en teoria ja s'havien tancat en la tensa reunió del gener, entre els quals els permisos de treball als immigrants.

Amb tot, Nadal ha assegurat avui que l'anul·lació de la reunió no és "per falta d'acord" sinó perquè els acords no estan prou "madurs".  Nadal ha dit que el govern "es mou per resultats tangibles i fins que no hi hagi possibilitats concretes d'acords tangibles no té cap necessitat de precipitar les dates de les reunions".

Nadal no ha concretat la data de la pròxima reunió ni tampoc quins traspassos pendents, entre els quals el de Rodalies, s'aprovaran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.