Política

Ibarretxe considera que l'assassinat de Carrasco és un acte de "covardia i roïndat extrema"

El lehendakari, Juan José Ibarretxe, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per mostrar la seva "més intensa repulsa" per l'atemptat que ha provocat la mort de l'exregidor socialista Isaías Carrasco a Arrasate.

El lehendakari, que s'ha mostrat consternat per l'actuació de la banda terrorista, ha dit que estan convençuts "que ETA ha perdut el nord assassinant els nostres fills, els fills del poble basc".

Missatge a ETA
El lehendakari ha aprofitat per enviar un missatge a ETA. "No utilitzeu mai més el nom del poble basc per justificar els vostres crims", ha dit a la banda terrorista. Ibarretxe ha afegit que si tots els assassinats són condemnables, matar Isaías Carrasco és un acte de "covardia i roïndat extrema" perquè era un home senzill.

El lehendakari ha anunciat que demà està prevista una convocatòria davant les institucions per mostrar el rebuig a l'actitud d'ETA i mostrar el suport a la família de l'exregidor, la seva dona i els seus tres fills.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.