Política

L'FBI diu que Al-Qaida emetrà un nou vídeo en què insta els seus militants a lluitar contra Occident

Terrorisme

Grups que controlen pàgines d'internet d'extremistes islàmics asseguren que la xarxa terrorista Al-Qaida emetrà un nou vídeo en les pròximes 24 hores en què instarà els seus militants a utilitzar armes biològiques, químiques i nuclears contra Occident, segons ha informat l'Oficina Federal d'Investigació (FBI).

El seu portaveu, Richard Kolko, ha dit que l'FBI va enviar una alerta a les agències de seguretat dels Estats Units sobre el suposat pròxim vídeo, segons ha informat aquesta nit la cadena nord-americana ABC.

"Tot i que hi ha hagut missatges similars en el passat, l'FBI desconeix si existeix algun pla específic o indicació de l'amenaça que suposa per als Estats Units", remarca el correu electrònic. "L'FBI i el servei d'intel·ligència nord-americà revisaran el missatge a la recerca de dades rellevants".

Tot i l'absència de qualsevol evidència directa, l'FBI ha enviat un anunci a 18.000 agències de l'ordre públic de tot el país.

Fa dues setmanes el líder de l'organització terrorista Al-Qaida, Ossama bin Laden, va fer una crida a la jihad per "alliberar la terra palestina" i va assegurar que seguirà lluitant contra els israelians i que no cedirà ni un sol territori palestí, en un missatge sonor emès amb motiu del seixantè aniversari de la creació de l'Estat d'Israel.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.