Política

Acebes també plega

PP

El secretari general del PP, Ángel Acebes, abandonarà la direcció del partit després del congrés nacional que la formació celebrarà a València del 20 al 22 de juny. En un breu comunicat del PP, Acebes assegura que ha notificat la decisió de no seguir a Mariano Rajoy.

"He comunicat al president del Partit Popular, Mariano Rajoy, la meva decisió de no continuar al capdavant de la secretaria general a partir del pròxim congrés nacional", afirma.

En la nota, Acebes agraeix a Rajoy la "confiança" dipositada en ell fa quatre anys i als "militants, simpatitzants i càrrecs del partit" la tasca feta fins ara.

Acebes reafirma el seu compromís amb els principis ètics i polítics del PP i assegura que "des d'on estigui" contribuirà perquè el Partit Popular continuï sent una formació política "forta, cohesionada, amb les idees clares i valenta en la defensa dels ideals de llibertat, convivència i benestar" pels quals ha lluitat, segons diu en el comunicat, durant més de vint anys.

Acebes segueix així els passos d'Eduardo Zaplana, que la setmana passada va anunciar que abandonava la política per fitxar per Telefónica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.