Política

Corbacho acusa CiU de 'carregar-se' els 5 MEUR que el Ministeri d'Habitatge havia inclòs en els pressupostos per a l'Hospitalet de Llobregat

L'alcalde de l'Hospitalet de Llobregat i president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, ha criticat durament el veto presentat aquest dilluns per CiU al Senat i que tornat enrere els pressupostos generals de l'estat per al 2008 sense cap de les esmenes que s' havien incorporat i que, entre d'altres, incloïa la partida de 5 MEUR que el Ministeri d'Habitatge s'havia compromès a destinar en ajudes a l'Hospitalet de Llobregat per a la rehabilitació dels habitatges dels barris afectats per les obres del TGV.

Corbacho ha acusat la federació nacionalista d'actuar amb "hipocresia" defensant una cosa a Catalunya i actuant contràriament a Madrid i ha reclamat a la portaveu del grup municipal, Meritxell Borràs, que expliqui personalment als veïns dels barris del Gornal i Bellvitge que la ciutat deixarà de rebre aquests diners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.