Política

Tres soldats de l'OTAN moren en un atemptat suïcida a l'Afganistan

Afganistan

Almenys sis persones, tres civils i sis soldats de l'OTAN, han mort en un atemptat suïcida a l'Afganistan. Els soldats formaven part d'un grup de la Col·laboració Civil i Militar (CIMIC) de l'OTAN que realitza tasques de reconstrucció en aquesta zona.

Dinamarca ha confirmat la mort de dos soldats danesos en l'atac suïcida al districte de Gerishk, a la província afganesa meridional de Helmand. L'atac suïcida tenia com a objectiu una patrulla de les tropes de l'Aliança Atlàntica a Helmand.

Una font de la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat (ISAF), sota comandament de l'OTAN, ha explicat que quatre soldats més han resultat ferits a causa de l'explosió.

L'atac ha passat quan un suïcida, que circulava a peu, ha detonat la càrrega que duia adossada quan passava una patrulla de l'ISAF al districte de Gerishk, segons el cap de la policia de Helmand, Hussain Adiwal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.