Política

22 persones moren en un atemptat suïcida contra policies al costat del Tribunal Suprem pakistanès

Un mínim de 22 persones, la majoria policies, han mort a conseqüència de l'atemptat suïcida perpetrat contra un gran nombre d'agents que custodiaven el Tribunal Suprem pakistanès, situat a la ciutat de Lahore, a l'est del país, segons han informat les autoritats.

"La majoria de les víctimes són policies. Ha estat un atemptat suïcida", ha explicat el responsable del govern local, Mian Ejaz, el qual ha afegit que 60 persones més han quedat ferides de diversa consideració.

El cap de la policia de la ciutat, Malik Mohammad Iqbal, ha declarat a la cadena de televisió GEO que totes les víctimes menys una eren policies que estaven muntant un dispositiu per la convocatòria d'una manifestació d'advocats al centre de Lahore.

Per la seva banda, l'agent Jameel Ahmed ha assenyalat que el terrorista suïcida era un home d'uns 25 anys que va arribar en moto al Tribunal Suprem. "Va aparcar la moto, va caminar fins a la policia i es va immolar", ha afegit.

Les imatges de les televisions locals mostren nombrosos policies ferits que són traslladats en lliteres i desplaçats en ambulància a hospitals pròxims. S'han vist moltes gorres, botes i escuts antiavalots escampats pel carrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.