Política

Augmenta a 28 morts i 92 ferits el balanç de tres atemptats perpetrats per dones suïcides a Bagdad

Món

Han mort com a mínim 28 persones i 92 han quedat ferides després de l'explosió successiva de tres bombes a prop del districte de Karrada, al centre de Bagdad, segons un nou balanç de la policia iraquiana, que sospita de tres dones suïcides com a autores dels atacs.

Els atemptats coincideixen amb l'arribada massiva a la capital de pelegrins xiïtes que van al santuari de Kadhamiya, al nord-oest de Bagdad. S'espera l'arribada de prop d'un milió de persones per la qual cosa les forces de seguretat iraquianes han augmentat les mesures de seguretat a la zona.

El pelegrinatge anual de la Kadhamiya és una de les més importants del calendari religiós xiïta i ret homenatge a un dels dotze grans imams del xiisme. Per al pelegrinatge de la Kadhamiya d'aquest any s'esperava una afluència més gran de fidels que en els anys anteriors a causa de la relativa millora de la seguretat al país. Set pelegrins van ser assassinats ahir diumenge a trets per un grup armat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.