Política

Arriben a Madrid els tres tripulants alliberats al Txad

Els dos catalans i el menorquí que han estat alliberats aquest divendres al Txad han arribat poc abans de les 22 hores d'avui a la base aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid), on els ha rebut la vicepresidenta primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega.

Al costat de la vicepresidenta hi ha un centenar de persones, entre elles les quatre hostesses que van tornar a Espanya el passat dia 4 i familiars.

Els tripulants, acompanyats pel secretari d'Estat d'Afers Estrangers, Bernardino León, han arribat en un avió de la Força Aèria Espanyola que ha sortit de Djamena, la capital txadiana, a les 17.15 hores.

El pilot Agustín Rey, el copilot Sergio Muñoz i l'auxiliar de vol Daniel González, detinguts des del passat 25 d'octubre, han estat alliberats avui després de quinze dies de detenció al Txad, acusats de complicitat en l'intent de l'ONG francesa "L'Arca de Zoé" de traslladar a França 103 nens de la regió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.