Política

Demanen entre 7 i 11 anys de treballs forçats al Txad per als francesos

El Txad ha sol·licitat avui una condemna d'entre 7 i 11 anys de treballs forçats per als sis francesos que estan detinguts en aquest país acusats de segrest de menors.

L'Estat també demana una compensació econòmica de 4.120 milions de francs cfa (uns 6,3 milions d'€) que, de ser abonats, serien repartits entre els 103 nens que intentaven ser trets del Txad per a ser adoptats a França.
Els francesos, que pertanyen a l'organització "L'Arca de Zoé", van ser arrestats el 25 d'octubre passat. Les autoritats del país africà també van detenir tres periodistes francesos i set tripulants de l'avió de la companyia espanyola que es va utilitzar, però van ser posats en llibertat a finals del novembre passat.

L'avió encara és al Txad
El Txad també ha demanat que l'avió que va ser utilitzat, i que encara segueix en al país, sigui confiscat.

La defensa dels acusats sosté que la fiscalia no ha presentat proves que justifiquin els càrrecs aixecats contra els acusats, i l'advocat Jean Bernard Padaré ha demanat la seva posada en llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.