Política

Pujol considera "irònic" que Montilla acusi CiU de tenir un "guirigall" intern

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol considera "irònic" que l'actual president català, José Montilla, hagi acusat CiU de viure un "guirigall" intern tenint en compte les declaracions que va fer fa dies Pasqual Maragall. "Va dir als quatre vents que el seu partit l'havia traït, que Zapatero l'havia traït, fins i tot Montilla el va trair i que l'havien tractat molt malament", ha afirmat Pujol. L'expresident ha fet aquestes declaracions en un acte electoral a Banyoles.

Segons l'expresident de la Generalitat, "en el Govern passa el mateix que en el PSC, si hi ha un problema, no fan res". En relació a l'hipotètic guirigall, Pujol ha dit que "potser no hi hagi guirigall, però és perquè ningú gosa, i això no és de forts, sinó tapar les debilitats".

Pujol ha volgut justificar la seva resposta a Montilla, i ho ha fet amb contundència: "Ha entrat en el joc polític i ha utilitzat el meu nom", s'ha queixat, i ha subratllat que Montilla "és el president amb menys representació i el més dèbil". Pujol ha recordat a Montilla que "no va guanyar les eleccions" i que va obtenir "el segon pitjor resultat de la història del PSC". La debilitat del president de la Generalitat provoca, en opinió de Pujol, "inacció", que alhora fa, sempre segons l'expresident, que el panorama política català estigui "endormiscat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.