Política

Rajoy veu el govern espanyol "esgotat, antic i dividit"

El president del PP, Mariano Rajoy, considera que el govern s'ha limitat en aquests mesos a donar "pals de cec" davant la "galopant" crisi econòmic, manifestant "una incapacitat absoluta" per presentar un paquet de mesures que "de veritat transmeten confiança i generen credibilitat".  "Estem davant un govern esgotat i antic, amb una àrea econòmica clarament superada i amb un president desorientat", ha afirmat.

Rajoy ha assegurat en una entrevista a Europa press, ha criticat l'executiu de Zapatero per demostrar "una total i absoluta falta de reflexos davant l'actual conjuntura econòmica". Ha afirmat que el govern espanyol "ho està fent malament" i s'ha queixat de que no accepti l'ajuda del PP per sortir de la situació com més aviat millor.

Després d'acusar Zapatero d'haver "enganyat" els ciutadans negant la crisi durant mesos, ha afirmat que un any després que apareguessin els primers símptomes del que podria passar per la crisi hipotecària de les subprimes als Estats Units, l'executiu espanyol "segueix sense prendre mesures econòmiques d'importància".

"L'àrea econòmica del govern ha estat parada i a més ha estat en disputa constant. Així és impossible generar qualsevol confiança", ha remarcat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.