Política

Un vídeo compara el vicepresident de Catalunya amb Adolf Hitler

Política

Un vídeo penjat a YouTube per un usuari espanyol que signa amb el nick Corruptonian compara el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb el dictador alemany Adolf Hitler. Utilitzant el recurs del doblatge manipulat, el vídeo fa ús d'imatges de la pel·lícula L'enfonsament, que narra els últims dies de Hitler, per comparar el principal responsable de l'esclat de la Segona Guerra Mundial i de l'assassinat massiu de més de deu milions de persones en camps de concentració amb el vicepresident de l'exectiu català, un govern elegit democràticament en el marc d'un estat de dret.

Com ja va passar fa uns dies amb un vídeo que utilitzava imatges del film Casablanca, el nou vídeo qüestiona la legitimitat de les institucions polítiques catalanes en identificar amb el règim nazi l'independentisme democràtic i la seva intervenció al govern català.

La visió del vídeo ha estat restringida a Youtube aquesta mateixa tarda de dimecres i es visible només per a usuaris autoritzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.