Política

Fidel Castro reapareix amb una fotografia realitzada el 20 d'octubre

Món

El diari de Miami El nuevo Herald ha publicat una fotografia recent de Fidel Castro, del 20 d'octubre passat, en què l'exlíder cubà apareix al costat del número dos de l'Església ortodoxa russa Kiril Gundajaev. Fidel Castro apareix prim i feble, com en d'altres ocasions.

La fotografia va aparèixer a la pàgina oficial de l'Església ortodoxa russa el mes passat i es va començar a difondre a través d'internet aquest dilluns.

La imatge la van fer el 20 d'octubre durant la trobada que Castro, de 82 anys, va tenir amb Gundajaev, que va visitar l'illa per inaugurar una catedral ortodoxa en el casc antic de la capital.

Els mitjans de comunicació oficials van informar àmpliament de la visita que el líder religiós va fer a Cuba i van mostrar fotografies de la trobada amb l'actual mandatari, Raúl Castro,  però van evitar publicar la imatge de la trobada amb Fidel Castro.

La fotografia feta pública per l'Església ortodoxa és la més recent del líder cubà. L'última imatge feta pública de Castro va ser la que els mitjans cubans van publicar el mes de gener d'aquest any durant l'entrevista que va mantenir amb el president brasiler, Lula da Silva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.