Política

Guardans irrita els alemanys per Bombai

L’eurodiputat de la CDU Daniel Caspary i la socialista Erika Mann van aparèixer dimarts en un programa de la televisió alemanya qüestionant la manera com va actuar l’eurodiputat de CiU Ignasi Guardans arran dels atemptats a Bombai. Els dos eurodiputats alemanys formaven part de la delegació europea liderada per Guardans.

Segons va dir Caspary, l’eurodiputat català “va utilitzar” la seva presència a Bombai per acaparar l’atenció dels mitjans de comunicació i impulsar la seva reelecció com a candidat electoral. El membre de la CDU pensa portar la qüestió al Parlament Europeu, però per ara no ha emprès cap iniciativa en aquest sentit.

Guardans va assegurar ahir que té “la consciència molt tranquil·la” sobre la seva actuació després dels atemptats. Va precisar que va atendre mitjans de diverses nacionalitats, el govern espanyol i la Comissió Europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.