Política

El regidor popular detingut en el cas de corrupció del Consorci Balear queda en llibertat amb càrrecs

Balears

El regidor del PP a la Lloseta (Mallorca) Felipe Farré, detingut aquest dimarts en relació amb el cas de la presumpta trama de corrupció descoberta en el Consorci de Desenvolupament Econòmic de les Balears, ha quedat aquest dimecres al matí en llibertat amb càrrecs de malversació, defraudació a l'administració i falsedat documental després de declarar al jutjat de guàrdia de Palma.

Farré, administrador únic de les empreses Gourmet and Boutique Islands SL, investigades per la seva relació amb la trama, va ser detingut la setmana passada a l'inici de l'operació policial d'aquest cas, però va quedar en  llibertat fins aquest dimarts, en què el van tornar a detenir.

La detenció del regidor es va produir després de la declaració de les dues principals imputades a la causa, l'exgerent del Consorci de Desenvolupament Econòmic de les Balears durant el govern Matas, Antònia Ordinas, i la seva dona, la soprano Isabel Rosselló.

Totes dues es troben a la presó des de dijous passat, juntament amb l'exdirector general de Promoció Industrial, Kurt VIaene, pel presumpte cobrament de comissions il·legals a empresaris a canvi de contractes del consorci.

Després de la declaració d'Ordinas s'està estudiant la citació judicial de l'exconseller d'Indústria i actual diputat del PP Josep Joan Cardona, que segons ha explicat Ordinas, també cobrava comissions. El diputat popular ha negat les acusasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.