Política

Ignasi Guardans tornarà de l'Índia amb l'avió militar francès en no tenir plaça garantida a l'avió espanyol

Món

L'eurodiputat de CiU Ignasi Guardans ha decidit tornar de Bombai en l'avió militar que ha enviat la presidència francesa de la Unió Europea (UE) i no tornarà en l'avió espanyol que ha llogat el Ministeri d'Exteriors espanyol perquè considera que no té la plaça "garantida", ja que hi viatjaran una cinquantena de ciutadans espanyols.

Segons l'ACN, Guardans tornarà en l'avió juntament amb la delegació del Parlament Europeu. Guardans arribarà a Barcelona, després de fer escala a París, entre la nit de divendres i la matinada de dissabte.

Dissabte que ve, segons ha comunicat ell mateix, té la intenció de participar en el Consell Nacional que la seva formació celebrarà a Bellaterra.

Guardans, que s'allotjava a l'hotel Taj Mahal de Bombai quan uns escamots integristes islàmics van assaltar-lo, es troba ara en un "segur", després d'abandonar la residència del cònsol francès, on havia trobat refugi inicialment. Es dóna la circumstància que totes les pertinences de l'eurodiputat han quedat a l'habitació de l'hotel Taj Mahal, entre les quals hi ha el seu passaport i el seu ordinador portàtil de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.