Política

Les webs del doctor Dragan Dabic

“Benvingut a la web oficial del Dr. Dragan Dabic”. Amb un símbol del ying i el yang es presenta el doctor Dabic, la nova identitat del criminal de guerra serbobosnià Radovan Karadzic, sota el lema “Salut per a tothom: la creixent necessitat d’uns punts de vista alternatius en el món modern”. A la web (http://dragandabic.com), el nou Karadzic explica que va néixer “fa unes sis dècades al poble de Kovaci, a la vora de Kraljevo”, uns 150 quilòmetres al sud de Belgrad. “De nen li agradava explorar els boscos veïns en companyia del seu avi i passava molt de temps a la muntanya Kopaonik”, al sud de Sèrbia, diu la fantasiosa biografia.
El doctor Dabic, segons la seva web, va deixar el seu poble per anar a Belgrad i després a Moscou, on va obtenir la llicència de psiquiatre. Va viatjar per l’Índia i la Xina, on es va “especialitzar en diferents mètodes de medicina alternativa”. Va tornar a Sèrbia a mitjans dels anys 90 i va esdevenir “un dels experts més eminents en matèria de medicina alternativa”. Continuant en la línia orientalista, inclou uns proverbis xinesos.

A més, el doctor Dabic disposa d’una altra web (www.psypa rapsy.com), en la qual ofereix teràpies per a depressió, epilèpsia, esclerosi múltiple i problemes sexuals. A les dues webs oferia e-mail de contacte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.