Política

José Zaragoza creu que Puig és qui mana a CiU per la designació de Tremosa

Política

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, opina que qui mana a CiU és el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, i ha posat com a prova l'elecció del sobiranista Ramon Tremosa com a candidat a les eleccions europees.

Ha apuntat que Puig estava en contra de la Constitució Europea, igual que Tremosa, i ha remarcat que, en canvi, Artur Mas optava pel sí. "No trobava suports al congrés extraordinari que CDC ha fet per a aquesta qüestió, i Jordi Pujol l'ha rescatat", ha subratllat.

"Puig ara s'ha cobrat la peça i ha presentat un candidat en contra de la Constitució", ha afirmat el socialista, que ha opinat que CiU s'està "radicalitzant". "La Convergència de Mas no té res a veure amb la de Pujol, doncs ell mai hagués acceptat un candidat contra Europa", ha considerat.

En matèria de finançament, ha constatat que, per primera vegada, el govern espanyol està pendent del que es decideix a Catalunya. S'ha mostrat satisfet amb els "avenços positius" que suposa la proposta de l'executiu central, "que no té res a veure amb les propostes inicials", i ha assegurat que el govern no acceptarà un mal acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.