Política

Chacón arriba al Líban per mostrar el compromís del govern espanyol amb un acord de pau

Pròxim Orient

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha arribat al Líban, on visitarà les tropes espanyoles desplegades al sud del país en el marc de la força interina de l'ONU i es reunirà amb les màximes autoritats libaneses, a les quals traslladarà la postura del govern espanyol davant el conflicte de Gaza.

Segons el ministeri de Defensa, la visita de la ministra, la segona a les tropes espanyoles al Líban des que va prendre possessió del seu càrrec l'any passat, s'emmarca en l'impuls diplomàtic de l'executiu espanyol per recolzar el cessament de les hostilitats al Pròxim Orient.

La ministra ha arribat a Beirut aquest matí, des d'on es traslladarà a la base Cervantes a Marjaiun, on es troben els 1.100 militars espanyols desplegats amb les Nacions Unides al sud del Líban a la frontera amb Israel.

Segons fonts governamentals, la ministra tenia previst fer aquest viatge abans de l'inici de les hostilitats entre Israel i Hamàs, i atesa la situació, ha cregut necessari mantenir-la per expressar el seu recolzament als soldats a la regió i la voluntat del govern espanyol per arribar a un alto al foc coordinat entre totes les parts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.