Política

L'exèrcit d'Israel mata el ministre de l'Interior de Hamàs

L'exèrcit d'Israel ha matat aquesta tarda el ministre d'Interior de Hamàs, Said Siam, en els bombardejos de suport a l'avanç de les tropes d'infanteria i d'artilleria cap a l'interior de la capital de la franja, segons han confirmat fonts palestines i israelianes.

Les fonts palestines han dit que Siam ha perdut la vida en el bombardeig d'un edifici de tres plantes, que ha caigut després de l'atac.

Les tropes israelianes han assetjat l'habitatge d'un altre líder del moviment islamista, Mahmud al-Zahar, el màxim ideòleg de Hamàs a Gaza, que ara mateix està desaparegut. 

L'operació terrestre que l'exèrcit israelià ha iniciat avui cap a l'interior de Gaza sembla que té entre els seus principals objectius la mort o captura dels líders de Hamàs. La plana major del moviment islamista ha desaparegut de l'escena pública i resulta pràcticament il·localitzable en els vint dies que han transcorregut des que l'Exèrcit d'Israel va començar el 27 de desembre passat la seva operació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.