Política

Puig diu al PP que per participar en la política catalana primer ha de retirar el recurs contra l'Estatut

El dirigent de CDC recorda als popular que amb qui millor s'entén és amb el PSOE

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha dit aquest diumenge que qualsevol esperança del Partit Popular a participar decididament en la política catalana passa per retirar el recurs contra l'Estatut. Ho ha dit responent a les declaracions fetes per la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha afirmat que si la seva força política és determinant en les pròximes eleccions al Parlament podria donar suport al president de CiU, Artur Mas, si aquest es modera i fuig del sobiranisme. Puig també ha subratllat que si el PP té algunes expectatives de pacte està demostrant que amb qui més i millor s'entén és amb el PSOE.

"Ho han demostrat fora de Catalunya, ho estan demostrant fins i tot a l'Ajuntament de Barcelona i molt ens temem que les opcions del Partit Popular passen avui per avui per entendre's amb el Partit Socialista amb temes que són contraris a allò que defensa Convergència i Unió pel nostre país", ha assenyalat Puig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.