Política

Brown convida Zapatero a la cimera del G-20 de Londres

El primer ministre britànic, Gordon Brown, ha convidat el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a la cimera del G-20 que se celebrarà a Londres el pròxim 2 d'abril. A més a més abans de la cimera, Zapatero assistirà a un sopar de treball a Downing Street amb el primer ministre i la resta de líders participants a la trobada. Està previst també que el president del govern espanyol participi en una recepció amb la reina Isabel d'Angleterra.

El tema central de la cimera de Londres serà els paradisos fiscals. La Moncloa ha rebut una carta signada personalment pel primer ministre britànic, Gordon Brown per convidar el president espanyol a la cimera del G-20. Un dia abans d'aquesta cimera Zapatero podrà assistir a un sopar privat amb Gordon Brown.

Segons aquesta carta, el primer ministre diu a Zapatero que pot assistir amb la seva dona, Sonsoles Espinosa. Tot i que no hi haurà un programa específic per les primeres dames, Sarah, la dona de Brown, "estarà encantada" d'acompanyar Sonsoles en aquest viatge.

L'anterior cimera del G-20 a Washington va venir acompanya d'una amplia ofensiva de la diplomàcia espanyola per assistir-hi. Finalment, Espanya hi va participar per la cessió d'una de les places que tenia el president francès, Nicolas Sarkozy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.