Política

Camacho diu que Rajoy parla "molt bon català" i que "els catalans l'estimen"

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest divendres que el president del partit, Mariano Rajoy, "parla molt bon català i que cada vegada el parla millor". Sánchez-Camacho ha protagonitzat amb aquesta paraules l'anècdota de la jornada en la clausura de la reunió de presidents provincials i insulars del PP, que va començar aquest dijous a Barcelona.

De fet, l'afirmació de Camacho recorda les declaracions de José María Aznar, que fa uns anys va assegurar que "parlava català en cercles reduïts". Però quan l'expresident espanyol va intentar parlar en català en algun en acte públic, com quan va llegir un poema de Pere Gimferrer el 27 de setembre del 2002, va deixar clar que de parlar en català no en sabia gaire.

La líder del PP català ha fet part de la seva intervenció, davant la cúpula del seu partit, en llengua catalana i ha assegurat que els catalans "estimen" Rajoy.

"Et volem dir que sabem del teu compromís amb Catalunya i de la teva fermesa", ha declarat. Així mateix, li ha explicat a Rajoy que "a Catalunya se l'estima". "Els catalans estimen Mariano Rajoy i creuen que és l'alternativa per governar i viure millor a Catalunya i a la resta de d'Espanya", ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.