Política

Ridao assegura que ERC no acceptarà un pacte de principis i "encara menys" per la via ràpida i per la porta del darrere

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha criticat durament aquest dissabte l'actitud del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per "les presses que li han entrat per tancar a corre-cuita un acord de finançament". Ridao ha declarat que Esquerra "no acceptarà pacte de principis i encara menys per la via ràpida i per la porta del darrere". Esquerra veu una nova maniobra del president Zapatero "per fer veure" que s'arriba a finals d'any "amb alguna cosa acordada".

"No permetrem que ens endossin qualsevol cosa", ha subratllat Ridao i ha posat l'accent en el fet que "més val un desacord que un mal acord". "Ens hi juguem massa", ha conclòs Ridao.

Així mateix, Ridao ha recordat que "el govern de la Generalitat no farà el joc a Zapatero, que només busca la foto per poder justificar que està treballant amb el nou sistema de finançament quan no és així".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.