Política

Israel anuncia que intensificarà l'ofensiva a Gaza

Israel ha anunciat aquest dissabte que és a punt d'intensificar la seva ofensiva a Gaza, on en les dues primeres setmanes ja han mort almenys 830 morts palestins.

"Residents a la franja: pròximament l'exèrcit d'Israel atacarà amb més intensitat túnels, arsenals i activitats terroristes. Per la seva seguretat i la de les seves famílies, allunyin-se dels elements terroristes", diuen milers de fulls voltants llançats per avions israelians sobre la franja palestina.

Escrits en àrab, els fulls volants recordin que l'exèrcit d'Israel ja va advertir amb el mateix sistema fa dos dies els habitants de Rafah, a la frontera amb Egipte, que van marxar de les seves cases perquè la zona era a punt de ser bombardejada, i afegeixen que "els ciutadans que van seguir la instrucció i els civils no es van veure afectats pels combats".

La campanya fa preveure el que els comandaments militars qualifiquen de "tercera fase" de l'operació Plom Fos, amb l'entrada a la franja de reservistes per estendre els atacs que després dels primers bombardejos aeris i navals van iniciar centenars de tancs i milers de soldats d'infanteria en la segona setmana d'ofensiva.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.