Política

Rajoy diu que la solució a l'Estatut és a la Constitució

El president del PP ha subratllat que gràcies a la Constitució "el país ha experimentat un gran canvi cap endavant i una etapa de pau, de benestar i de progrés"

El president del Partit Popular (PP), Mariano Rajoy, ha defensat que la solució "a qualsevol problema que es pugui plantejar sempre és en aquesta Constitució, que és la de tots els espanyols", i intentar buscar solucions fora de la llei i de la Constitució "no portarà res de bo", en referència a l'Estatut.

En la celebració del 31è aniversari del text constitucional que ha tingut lloc aquest matí en el Congrés dels Diputats, Rajoy ha destacat la importància d'aquests anys de vigència de la Constitució perquè han estat "trenta anys dels millors de la nostra història, trenta anys de democràcia i de drets individuals".

El president del PP ha subratllat que gràcies a la Constitució "el país ha experimentat un gran canvi cap endavant i una etapa de pau, de benestar i de progrés".

Sobre la possibilitat de reforma del text constitucional, Rajoy ha assenyalat que qualsevol modificació requereix "tenir les idees molt clares sobre aquells aspectes que cal reformar i que aquestes idees les comparteixi una àmplia majoria; la Constitució no pot ser en cap cas una cosa només d'un partit polític".

El dirigent popular ha afirmat, a més, que qualsevol reforma "ha de garantir sempre la igualtat de tots els espanyols en drets, deures, obligacions i oportunitats, una millora en l'eficàcia de les institucions de l'Estat i un reforç dels drets individuals".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.