Política

Cospedal amenaça Costa amb mesures disciplinàries si assisteix a les Corts valencianes

Assegura que el secretari general del PP valencià està cessat temporalment de les seves funcions des d'ahir

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha insistit aquest dimecres que Ricardo Costa "a aquestes hores i des d'ahir" està cessat temporalment de les seves funcions com a secretari general del PP valencià i de portaveu del grup popular a les Corts i ha advertit que si "s'encasella en una situació en què no ha d'estar" i "impròpia" de la seva condició, s'aplicaran "els procediments disciplinaris" del partit.

En declaracions a la Cadena COPE recollides per Europa Press, De Cospedal s'ha referit a la comissió d'investigació sol·licitada per Costa i li ha dit que la seva obertura respon a "una decisió del partit" i no d'ell. "La direcció nacional del partit no permetrà aquesta espècie d'ara sí o ara no" o que un secretari general autonòmic "decideixi el que aquesta ha de fer".

Alhora, la número dos del Partit Popular ha avançat que el Comitè Nacional de Drets i Garanties citarà Costa aquest mateix dimecres al matí perquè "doni explicacions", com qualsevol altre militant. Dit això, ha emfatitzat que "un no pot creure's que els llocs són de propietat seva, utilitzar-lo en benefici propi i a més dir que s'està actuant en benefici del partit". "Les tres coses no valen", ha reblat.

Segons la seva opinió, hi ha casos que "no són dignes de sanció penal" però "èticament" i des del punt de vista de l'"exemplaritat pública" tampoc són admissibles. A més, ha considerat que la roda de premsa oferta aquest dimarts per Costa "no va ser gaire afortunada" i ha considerat poc edificants les suposades "companyies" del dirigent del PP valencià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.