Política

Laporta: "No em vull precipitar"

El president del Barça insisteix que no decidirà el seu futur fins al juny, tot i haver posat en marxa la seva web política

"No vull precipitar-me perquè no tinc res decidit i, a més a més, és una decisió que em crea molt de respecte perquè no he fet mai de polític”. Joan Laporta continua mantenint la incògnita i pensa mantenir-la fins que deixi de ser president del Barça, cosa que no passarà fins a les eleccions del club, convocades per al 13 de juny.

Tot i haver presentat aquest dilluns la seva web política, aquest dijous ha tornat a insistir en el seu missatge dels últims mesos. En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio des de Ruanda, on encapçala una delegació de la fundació blaugrana, ha assegurat que “l’hora de comunicar la decisió [de si es presenta a les eleccions al Parlament] no pot ser abans que hagi deixat la presidència, el mandat del Barça". "Puc anar reflexionant, no és incompatible, perquè aquí hi ha persones que opinen que és incompatible amb la presidència del Barça fer de polític. Jo no estic fent de polític, estic fent una sèrie de reflexions. Crec que com a ciutadà hi tinc tot el dret”, ha al·legat per fer front a les crítiques.

La intenció de Laporta, i per això ha muntat la web, és tenir els màxims elements de judici per poder prendre una decisió sobre si finalment fa el pas a la política. “El que estic fent és recollir una sèrie d’informació, fer una sèrie d’estudis, d’anàlisis per tenir prou elements de judici per prendre una decisió en aquest sentit, que pensi que és la correcta i que sigui viable. En aquest sentit m’ho estic plantejant, estic reflexionant, però no vull precipitar-me perquè no tinc res decidit i, a més a més, és una decisió que em crea molt de respecte perquè no he fet mai de polític”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.